Onze praktijk voor fysiotherapie in Den Bosch

Bent u op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapie bij een fysiopraktijk in Den Bosch, in de buurt van Rosmalen, Empel en Engelen? Voor een behandeling die u van uw klachten afhelpt, gaat u naar Fysiotherapie Maaspoort. Tijdens het eerste gesprek gaan we op zoek naar de oorzaak van de pijn. Vervolgens stellen we een behandelplan op dat bij u past. Dit verschilt van oefeningen die u thuis doet, tot trainingen in de praktijk. Met onze brede expertise in fysio en de juiste kennis, helpen we u van uw klachten af met gerichte fysiotherapie in onze praktijk in Den Bosch. U kunt bij onze fysiopraktijk binnen twee werkdagen terecht voor een intakegesprek en een passende behandeling.

Een persoonlijk behandelplan bij onze praktijk voor fysiotherapie

Lichamelijke klachten ontstaan door talloze oorzaken. Bent u bijvoorbeeld herstellende van een operatie? Of heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Wat de reden van uw klachten ook is, een gespecialiseerde fysio van onze praktijk is u graag van dienst. Samen bekijken we in onze fysiopraktijk wat de beste behandeling is om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen en welk soort fysiotherapie daarbij past. Uiteraard is het van belang dat u achter dit plan staat om een optimaal resultaat te behalen. Binnen onze fysiopraktijk vindt u onder meer de volgende soorten fysio:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor revalidatie na een operatie of bijvoorbeeld om te revalideren na corona.

Reken op onze expertise

We heten u van harte welkom voor fysio in onze praktijk. We zijn gevestigd op twee locaties in Den Bosch. Naast fysiotherapie bieden we ook verschillende diensten aan op het gebied van gezondheid. Zo kunt u bij ons terecht voor personal training en voor een gezondheidstest. Bij onze fysiopraktijk vinden we het belangrijk om u op de juiste manier te begeleiden tijdens de fysiotherapie en om uw lichamelijke klachten te verminderen. Onze specialisten doen er alles aan om een positief behandelresultaat te behalen. We bieden u bijvoorbeeld een second-opinion of deelbehandeling aan van een gespecialiseerde therapeut. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van een spoedig herstel. Wilt u ook gebruikmaken van onze gespecialiseerde therapie? Maak dan snel online een afspraak bij onze fysiopraktijk!

Vragen? neem contact op!

Bel ons

Mail ons

Fysiotherapie Maaspoort
error: Content is protected !!