Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

All fields are required.

Close Appointment form

Revalidatie

Revalidatie

Heeft u een operatie ondergaan of wordt u binnenkort geopereerd dan is het slim u aan te melden voor revalidatie training.

Als u binnenkort geopereerd wordt is het verstandig om de spieren rondom het operatiegebied gedurende minimaal 2 maanden aan te sterken. Zo ga je sterker de operatie in en kom je er dus ook beter uit. Dit noemen we het “better in, better out” principe.

Hierbij ga je in een zo optimaal mogelijke conditie aan de operatie starten waardoor je herstel sneller en gemakkelijker zal gaan.

Bent u geopereerd dan bent u vaak niet in staat om naar de praktijk toe te komen. Het is dan een hele geruststelling dat u toch kunt werken aan uw herstel samen met een professional. Wij komen namelijk ook aan huis. Na ongeveer 4-6 weken na operatie lukt het om de oefentherapie op de praktijk voort te zetten. U zult dan, in overleg met de therapeut starten met een specifieke training met door uzelf gestelde doelen en opbouwen naar de, voor u, wenselijke mijlpalen.

Zo kunt u bijvoorbeeld weer willen hardlopen of andere hobby’s uitvoeren.

De fysiotherapeut, specialist in beweging, zal in overleg met u een uitgestippeld pad bewandelen met vaste momenten waarop uw resultaten in kaart worden gebracht. Zo heeft u altijd een beeld van uw vooruitgang.

Revalidatie training voorafgaand aan uw operatie komt, afhankelijk van uw aanvullend pakket, in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekering.

Revalidatie training na operatie komt, na de eerste 20 behandelingen/trainingen zo mogelijk uit uw aanvullend pakket, in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering.